Renovatiewerken halen

renovatiewerken halen

Opzoek naar renovatiewerken halen ?

Naast in elektriciteitswerken heeft Elfre zich gespecialiseerd in de volgende renovatiewerken halen:

Renovatiewerken halen: plaatsen van Gyproc

Gyproc wand of plafond plaatsen? Bij Renovatiewerken Elfre zorgen we voor een professionele afwerking zodat uw Gyproc helemaal tot zijn recht komt. We zorgen indien gewenst voor stevige constructies met houten of metalen skelet en voor isolatiemateriaal.

Renovatiewerken halen: zolderisolatie

De eerste stap in de verlaging van het EPC-getal van een huis is vaak de isolatie van de zoldervloer. Dat is interessanter dan de isolatie van het dak: het gaat sneller en de ruimte erboven hoeft niet verwarmt te worden. Ook voor zolderisolatie bent u aan het juiste adres bij Renovatiewerken halen Elfre.

Renovatiewerken halen: kleine sanitaire herstellingen

Verstopping in een leiding of lek? Problemen met riolering? Defecte warmtepomp? Bel naar Elfre voor een snelle en permanente oplossing voor het probleem. Wij hebben de kennis en ervaring met alle grote merken van sanitair om u professioneel uit de nood te helpen.

Renovatiewerken halen: afwerking en interieur

Vertrouw op onze expertise voor uw wanden, valse plafonds, vloeren, metsel- en pleisterwerk, schilderwerken en behang. Dankzij open communicatie, gebruik van hoogwaardige materialen en een persoonlijke aanpak garanderen we 100% tevredenheid. Bekijk onze realisaties en overtuig uzelf.

Gaat u met Elfre in zee voor renovatiewerken halen, dan hebt u meteen een betrouwbare partner voor heel wat kleine en grote werken. Eén aanspreekpunt dus voor minder stress en meer genieten! Contacteer ons nu met uw vraag en we helpen u zo snel mogelijk verder.