Tuinverlichting laten aanleggen

Mooie tuin aangelegd? Dan kunt u best ook tuinverlichting laten aanleggen. Niet meteen budget? Voorzie dan tijdens de aanleg van de tuin alvast kabels, zodat er later niet meer moet gegraven worden.

Voordelen van tuinverlichting laten aanleggen

Dankzij tuinverlichting kunt u tot laat ’s avonds en ’s nachts nog van uw tuin genieten. Alleen met een boek of gezellig met vrienden en familie.

Met tuinverlichting struikelt u ’s nachts niet over steentjes of andere obstakels, en parkeert u uw auto mooi op zijn plaats.

Tot slot is tuinverlichting laten aanleggen een goed idee om diefstal te voorkomen. Inbrekers worden afgeschrikt door verlichting die bijvoorbeeld automatisch aanspringt, of gaan ervan uit dat er iemand thuis is als er licht bij de oprit brandt.

Soorten tuinverlichting laten aanleggen

Wilt u graag tuinverlichting laten aanleggen, dan is er heel wat keuze. Een greep uit het aanbod:

  • Grondspots: ideaal om een oprit of terras mee te accentueren,
  • Staande lampen voor op het terras,
  • Wandlampen: te monteren aan de gevelwand of op de schutting,
  • Buitenspots voor het sfeervol verlichten van een beeld of een boom.

Een combinatie van al deze opties is uiteraard ook mogelijk. Belangrijk is dat de tuinverlichting sfeervol blijft en niet te fel. U kunt bijvoorbeeld voor twee verschillende circuits kiezen: één voor functionele verlichting en één voor sfeerverlichting.

De kostprijs van tuinverlichting laten aanleggen

Tuinverlichting kan nogal wat variëren in aankoopprijs. Hierbij geldt: goedkoop is duurkoop. Ga te rade bij een specialist als Elfre voor advies, aankoop en installatie.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte. Wij komen ter plaatse om de tuin en woning te bekijken en doen een voorstel voor een ontwerp. Het eindresultaat? Een sfeervolle tuin met de juiste lichtintensiteit en lichttemperatuur op de juiste plaats.

Contacteer ons.