Verlichting laten plaatsen

Verlichting laten plaatsen

De beste oplossing voor uw verlichting kiest u niet halsoverkop. Verlichting laten plaatsen doe je best na grondige analyse van de sfeer die u voor uw interieur wenst te creëren en de mogelijkheden die er zijn binnen uw woonruimte.

Verlichting laten plaatsen: de opties

Kiest u voor inbouwspots, dan moet er voldoende ruimte zijn boven het plafond voor de behuizing en de transformator, en moet er uiteraard een kabel lopen naar de plaats waar u de spot wil hebben.

Kiest u voor een hanglamp, dan moet het plafond het gewicht van de lamp kunnen dragen.

Ook de kleur(temperatuur) van de verlichting is van groot belang. Vroeger waren er alleen gloeilampen, die een warm en sfeervol licht gaven. Nu zijn er de veel energiezuinigere, maar “killere” LED-lampen. Gelukkig zijn ze ondertussen ook al in heel wat tinten te verkrijgen, waaronder ook warmere. Maar welke tint u het beste kiest voor elke ruimte is een moeilijke kwestie.

Elfre kan u helpen met de juiste keuzes en een professionele installatie.

Voordelen van verlichting laten plaatsen door Elfre:

  • Persoonlijke aanpak
  • Kwalitatieve producten
  • Veilige en degelijke installatie
  • Zeer precieze afwerking
  • Propere werf

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde bedrijven en kennen hun aanbod door en door. Ook van trends en nieuwe technologieën zijn we voortdurend op de hoogte.

Wil u verlichting laten plaatsen door een professional, aarzel niet langer en contacteer ons. Wij komen zo snel mogelijk terug met een antwoord.