zolder isoleren herk

zolder isoleren herk

Opzoek naar zolder isoleren herk ?

Voordelen van zolder isoleren herk

Het belangrijkste voordeel van een zolder isoleren is uiteraard energiebesparing. Voor een onverwarmde zolder bespaar je al gauw 500 euro per jaar, voor een verwarmde zolder is dat zelfs 700 euro. Bovendien krijgt u premies en subsidies: van de Vlaamse Overheid mag u liefst 30% van de factuur inbrengen in de belastingen, en de BTW bedraagt slechts 6%.

Tegelijkertijd is een zolder isoleren herk ook beter voor het milieu, aangezien u minder moet stoken om uw huis te verwarmen, wat resulteert in minder CO2-uitstoot.

Tot slot is een zolder isoleren goed voor uw wooncomfort. In de zomer wordt er veel warmte tegengehouden en blijft het frisser, en in de winter blijft de warmte beter in huis.

Hoe zolder isoleren herk

Er zijn verschillende materialen en methodes om een zolder te isoleren. Ten eerste is er de keuze of u de vloer of het dak wil isoleren. De vloer van de zolder isoleren is een goed idee als u de zolderkamer niet wil verwarmen en enkel als opslagruimte wil gebruiken. Dat is meteen ook de goedkoopste optie. Het dak of zowel vloer als dak kan u isoleren als u de kamer wilt inrichten als leefruimte.

Afhankelijk hiervan kan u het meest geschikte isolatiemateriaal kiezen: glas- of rotswol en/of isolatieplaten.

Elfre herk isoleert uw zolder

De beste prijskwaliteit voor zolder isoleren herk vindt u bij Elfre. Contacteer ons voor isolatie-advies en een vrijblijvende offerte op maat. Het bedrag hebt u al snel terugverdiend door besparingen op uw energiefactuur!